Деп събра 20 свидетели за развода с жена си

От тях се очаква да потвърдят, че актьорът никога не е посягал на жена си и, че следите от насилие са измама

Джони Деп много сериозно се подготвя за делото за развод с Амбър Хърд, който може да му струва част от многомилионното му състояние. Адвокатите на известния актьор са поканили в съда повече от двайсет свидетели, които ще подкрепят тезата на защитата. 

Всички тези хора трябва да свидетелстват, че Джони Деп не е използват физическо насилие срещу Амбър Хърд.

Съобщава се, че 30-годишната актриса ще се придържат към твърденията пред съда, че мъжът й често е посягал. По-конкретно, че през май тази година Джони хвърлил в лицето й iPhone, следствие на което Амбър получила синини и драскотини.

Хърд не само планира да иска половината от състоянието на Деп, но също и да постигне специална съдебна заповед, забраняваща на Джони да припарва до бившата си съпруга.

От поканените свидетели на Джони Деп се очаква да потвърдят, че всички обвинения са фалшиви.

Според съобщения в медиите, сред свидетелите са двамата полицейски служители, които са се отзовали на спешното повикване на телефон 911 по сигнал за домашно насилие в дома на Джони Деп. По думи на защитата те не са намерили следи от увреждане на имущество, както и наранявания по съпругата. 

Други свидетели са готови да потвърдят, че са видели актрисата в периода от 21 май до 27 май, когато лицето й нямало белези, за които се твърди, че са от хвърлен по нея смартфон и Амбър изглеждала съвсем нормално.