Благотворителен концерт в подкрепа на фондация "За Нашите Деца" ще се проведе на 12 август

Мисия Пловдив

11-08-2016, 11:00

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Благотворителен концерт в подкрепа на Центъра за обществена подкрепа „За деца и родители" на фондация „За Нашите Деца“ ще се проведе в Пловдив на 12 август, петък, от 16:00 ч. в зала Трактат (в подлеза на Макдоналдс). Организатор на концерта е най-голямата международна студентска организация AIESEC, клон Пловдив. В благотворителната инициатива ще вземат участие фолклорен танцов състав „Седенчица“, музикантите от Breaking Sunrise, а гостите ще могат да се насладят още на оперно пеене и балет. Билетите ще са на стойност 2 лв. Освен от тях, дарения за Центъра на фондация „За Нашите Деца“ ще се набират и от течащия паралелно благотворителен базар с предмети, изработени от деца.

AIESEC е най-голямата международна студентска организация и присъства в 126 страни и над 2000 университета. Предлага персонални и доброволчески стажове, за да могат младежите да развият своите лидерски умения и потенциал, а до момента AIESEC е предоставил над 480 000 стажа по целия свят. Партньори на събитието са Община Пловдив, музей Тракарт, фондация „Джендър Алтернативи“, фондация „Рома“, Младежки център, Медиа кафе, Фит кървс, Арте кетъринг, Горна баня.

Центърът за обществена подкрепа „За деца и родители" на фондация „За Нашите Деца“ е създаден през 2010 г. и осигурява специализирана подкрепа на деца и семейства в риск, както и материална помощ на родители, изпитващи трудности в отглеждането на децата си. 

Заповядайте на 12 август в зала Трактат, за да помогнем на стотици деца да имат по-щастливо детство!