Старозагорци сред най-активните в играта на НАП “Касов бон“

Парите

11-08-2016, 17:50

Снимка:

dobrichutre.bg

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Трети плевенчанин спечели телефон от лотарията "Касов бон" на НАП

За периода участниците от региона са регистрирали над 1,6 милиона бележки

6117 са активните потребители от област Стара Загора в лотарията на НАП за месец август. За периода участниците от региона са регистрирали над 1,6 милиона касови бележки за направени покупки на стойност над 18,7 милиона лева. До сега в лотарията на данъчните са спечелени: 34 смарт телефона и 8 телевизора, един от които от старозагорка. Голямата награда - чисто нов лек автомобил, ще бъде връчена в края на годината.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015г. включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Всеки регистриран потребител може да въвежда касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, което може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система  Android.

Задължително условие за получаване на награда е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон. За хората без достъп до интернет, същите могат да регистрират денонощно касовите си бележки на телефона на НАП: 0700 18 700, на цената на градски разговор.