Най-здравите излизат на "Тройката"

Мисия Бургас

13-08-2016, 10:08

Снимка:

Община Бургас

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Силни мъже посетиха хората от заведенията за социални услуги в Банско

"Айрън мен" събира най-силните мъже в Бургас

Бургас ще бъде домакин на шестия кръг от откритото държавно първенство по силов многобой "Айрън мен" 2016. Разтърсващото шоу е на площад "Тройката" от в 19:00 часа.
Турнирът е част от кампанията "Силните срещу дрогата". Осем от най-силните мъже на България ще спорят за отличията в престижното първенство.
Фаворити за първото място са Тарек Щеуи, Кристиян Златков и Мариян Димитров. Честта на Бургас ще защитава Юри Божанов, който ще има предимството да се състезава пред родна публика. Железните атлети ще мерят сили в 6 атрактивни дисциплини - "Дърпане на бус от седнало положение", "Фермерска разходка", "Логлифт за максимално повдигната тежест", "Кръст", "Кобилица" и "Мъртва тяга с автомобил".
След силовия многобой ще се проведе и открит турнир за аматьори. Дисциплината е по лег за най-много повдигания на 60 и 80 килограма.
Много адреналин, силни мъже, красиви жени и още куп изненади очакват всички, които в съботната вечер изберат да станат част от зрелищното шоу на откритото държавно първенство по силов многобой  на площад "Тройката.
Организатор е БФСА "Айрън мен", с подкрепата на Община Бургас.