Откриха изчезналата 17-годишна Габриела

Крими

14-08-2016, 14:45

Снимка:

burgasinfo

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Виждали ли сте това момиче?

Момичето беше открито в апартамент в "Меден рудник"

17-годишната Габриела В., която изчезна миналата седмица, е открита тази сутрин в бургаския ж.к. "Меден рудник". Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.
Момичето е намерено в жилище в комплекса и е настанено в Дом за временно настаняване на малолетни и пълнолетни. Там тя ще остане едно денонощие, след което ще бъде свикан координационен механизъм с участието на социалните служби, който да прецени какви мерки да бъдат предприети оттук нататък.
От полицията информират, че Габриела е в добро здравословно и психическо състояние. С нея са работели психолози от Детска педагогическа стая, разпитани са лица, за които се предполага, че имат участие в изчезването й.
Припомняме, че непълнолетната Габриела изчезна миналата събота от бургаския ж.к. "Братя Миладинови", където е била настанена в социален дом. Тя излязла на разходка, придружавана от социален работник, когато непознат мъж буквално отскубнал момичето от ръцете на отговорника и побягнал с него. Родителите й се съмняваха, че е отвлечена от сводник, който може да е изведе от страната нелегално, за да проституира.