Старозагорец ще представя България на международен конкурс за модели

Стара Загора Лайф

16-08-2016, 13:55

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Околосветски пътешестващ е-мотор спира за демонстрация в Стара Загора

В конкурса ще се включат участници от близо 20 държави

Старозагорецът Йордан Йорданов ще представя страната ни на международния конкурс за модели „International Top Model of the World“. Състезанието ще се проведе от 22 до 31 август в курорта Байле Херкулане в Румъния.

В конкурса ще се включат участници от близо 20 държави, сред които домакините от Румъния, България, САЩ, Индия, Армения, Украйна, Филипините, ЮАР, Намибия, Ангола, Бразилия, Пуерто Рико, Доминиканската република, Чехия и много други. Според регламента на надпреварата всяка една страна има право да излъчи по един представител при мъжете и при жените.

За България честта да представя своята родина се падна на 21-годишния Йордан Йорданов от Стара Загора. Освен че се занимава усилено със спорт, Йордан е и студент трети курс в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) специалност “Икономика на транспорта“.

Участието на конкурс за модели пък няма да е първо за старозагореца, след като той вече има един спечелен зад гърба си. Освен това е участвал и в редица ревюта и фотосесии, което със сигурност ще му помогне по време на предстоящата международна надпревара.

Пред StaroZagorci.com Йордан споделя за себе си, че обича спорта и активния начин на живот. Дълги години се занимава с футбол, като именно играта на „зеления терен“ изгражда неговия характер и го учи на трудолюбивост и дисциплина. Сред любимите му занимания пък са разходките в планината, тъй като предпочита красотата и спокойствието сред природата пред шума и нощния живот на града.