МГЕРБ за втора година посочиха "Седем причини да изберем България"

Това лято в инициативата до Седемте рилски езера се включиха 120 младежи от областите Кюстендил, Благоевград, София област, Пазарджик и Сливен

За втора поредна година млади хора от ГЕРБ реализираха регионалната инициатива "Седем причини да изберем България". Това лято в инициативата до Седемте рилски езера се включиха 120 младежи от областите Кюстендил, Благоевград, София област, Пазарджик и Сливен.

Заедно с областните координатори на структурите на МГЕРБ, младите хора покориха уникалния природен феномен и най-посещавана лятна планинска дестинация в България - Седемте рилски езера. Всички те посочиха своите причини да останат в Родината си и да изберет да се реализират успешно в нея. "Защото имам възможност да променя нещата", "Защото Родината ни е красива", "Заради позитивните млади хора", "Заради децата ни", "Заради уникалната природа" - бяха само част от изброените причини от младежите.  

Областният координатор на МГЕРБ - Кюстендил Мая Станойкова сподели, че това лято регионалната инициатива е срещнала по-широка подкрепа и е предизвикала още по-голям интерес сред младите хора. "Догодина ще я реализираме отново, но може би ще променим дестинацията. Имаме прекрасни кътчета, които заслужават да бъдат посетени и популяризирани от нас, младите", каза тя.

"Седем причини да изберем България" е по идея на МГЕРБ - Кюстендил, но в реализирането и популяризирането й се обединяват млади хора и от други области.

В инициативата тази година се включиха още областните координатори Васил Цветков /МГЕРБ - София област/, Венцислав Хросинков /МГЕРБ - Благоевград/, Надежда Терзиева /МГЕРБ - Пазарджик/ и общинският координатор Яница Янкова /МГЕРБ - Котел/.