Да посрещнем китайците!

Мисия Бургас

18-08-2016, 12:36

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Очакват още желаещи да изучават китайски език

Обучението е предназначено за хора, стартиращи бизнеса си, мениджъри от всякакво ниво

Бизнес инкубатор - Бургас организира една интересна и различна информационна лекция, посветена на Китай. В еднодневен семинар ще бъдат представени практически съвети за сътрудничество с азиатския икономически тигър.

Каква е китайската бизнес култура, кои са китайските инвеститори в България и как да търгуваме успешно с китайските партньори? - отговор на тези въпроси ще получите на 26 август между 9:30 и 17:00 часа в сградата на Бизнес инкубатора.

Обучението е предназначено за хора, стартиращи бизнеса си, мениджъри от всякакво ниво, ръководители и представители на малкия и среден бизнес.

Лектор ще бъде Иво Илиев, специалист в сферата на интернационализацията и позиционирането на чужди пазари. Той е изпълнителен директор за България в Българо-китайската търговско промишлена палата, както и съдружник в компания за маркетингови и бизнес консултации.

Обучението е финансирано от Постоянната комисията за управление на заложените средства в общинския бюджет за създаване на условия за развитие на малки и средни предприятия на територията на община Бургас.