ФК "Пирин" Гоце Делчев се е устремил към професионалния футбол

Спорт

19-08-2016, 15:22

Снимка:

gotsedelchev.bg

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Барса" загуби с 1:3 от "Норич" в Крупник

Намери се нов спонсор на спортния клуб

Общинската администрация на град Гоце Делчев излезе с обръщение към местното население да окаже подкрепа към градския спортен клуб по футбол, като присъства на градския футболен стадион при домакинските мачове на ФК "Пирин". Ето какво пише в публичното съобщение-призив:

"Гоце Делчев е град с повече от 100-годишни традиции във футбола. Този спорт в нашия град винаги е бил на почит, има много страстни любители и дълги години е зареждал с позитивна енергия местното население. Футболът в Гоце Делчев е дал на България много футболисти като Георги Василев /Гочо/, Димчо Беляков, Ясен Петров, Георги Марков, Димитър Макриев, Костадин Хазуров, Даниел Златков, Илко и Димитър Пиргови, Костадин Башов и други, които с гордост са носили фланелката на националния отбор.

Ръководството на община Гоце Делчев изразява своята подкрепа към новия спонсор на футболния клуб. Оценяваме факта, че с идването на нашия съгражданин Иван Арнаудов, във ФК „Пирин“ започва да се работи професионално и със стремеж за развитие и перспектива. Затова искрено вярваме, че футболната слава на гр. Гоце Делчев ще се върне, а детско-юношеската школа ще се възроди.

Навлязохме в много специален сезон за ФК “Пирин”, в който нашият любим клуб поема по нов път с амбиция за връщане в професионалния футбол на България. Прави се всичко възможно в отбора да играят класни местни футболисти, както и по-млади играчи с голям потенциал.

Призоваваме цялата общественост в община Гоце Делчев и района и всички любители на футбола, да се обединим и да подкрепим нашия любим отбор в пътя, по който е поел! Искрено се надяваме, че „Пирин“ отново ще се върне там, където му е мястото - в професионалния футбол на България. Затова, нека всички заедно подкрепим отбора, като присъстваме на мачовете на стадиона", завършват от община Гоце Делчев.