Представителки на ЖГЕРБ в София област взеха участие в областна среща

Основната цел на мероприятие е да обменим опит и добри практики за бъдещи инициативи на всички структури в областта, заяви Росица Иванова

Над 175 дами от общинските структури на ЖГЕРБ в София област, подкрепени от представители на Старейшини и Младежи ГЕРБ, взеха участие в областната среща, провела се в парк "Корминеш" край село Челопеч.


„Този събор е един от първите, основаващи се в такъв тип местности. Основната цел на това мероприятие е да се срещнем, да се опознаем, да обменим опит и добри практики за бъдещи инициативи на всички структури в областта”, заяви Росица Иванова - областен клубен ръководител  на ЖГЕРБ София област.


Специални поздравления и своите политически послания към най-дейния състав на партията в областта отправиха Галя Георгиева, областен  координатор на Софийска област и народен представител от ГЕРБ, Николай Андреев, председател на Старейшини ГЕРБ и ръководството на местната организация на ПП ГЕРБ в Челопеч- Наско Фотев и Ваня Узунова. Поздравителен адрес към събора беше получен от Ирена Соколова, председател на Жени ГЕРБ и народен представител.


Сред официалните гости бяха още Генчо Герданов, кмет на Копривщица, Божидар Любомиров от НИС на Старейшини ГЕРБ, Димитър Димитров-областен клубен ръководител на СГЕРБ, Надя Сотирова, зам.-кмет и Мария Владимирова, председател на ОбС Годеч, Мария Шентова, председател на ОбС Пирдоп, кметове на села и общински съветници.

След приветствията на официалните лица последва представяне на всички участници, които направиха презентации и на дейността на структурите си по общини, споделяйки най-значимите си и интересни инициативи, проведени по места.