Оставиха в ареста турчин, блудствал с момиче в Китен

Крими

24-08-2016, 11:36

Снимка:

ruse.utre.bg

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Прокуратурата съди 40-годишен мъж за блудство с дете

Музаффер Сюлейман се опитал да задоволи нагона си с 14-годишна девойка

Окръжен съд – Бургас потвърди определение на Царевският районен съд за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Музаффер Сюлейман,  турчин, с двойно гражданство – българско и турско.

Сюлейман е бил привлечен в качеството на обвиняем за извършване на блудствени действия спрямо 14 –годишно момиче, с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление, като употребил сила и привел в безпомощно състояние момичето. Това се е случило на 13 август в Китен. За това престъпление законът предвижда наказание лишаване от свобода за срок от две до осем години, т. е. престъплението, за което е повдигнато обвинение е тежко по смисъла на Наказателния кодекс.
Окръжен съд – Бургас констатира, че между отделните доказателствени източници са налице несъответствия, за чието отстраняване е необходимо допълнително провеждане на процесуално-следствени действия, предвид началния етап на разследването. Въпреки констатираните пропуски, въззивната съдебна инстанция потвърждава извода на първоинстанционния съд, за извършено от обвиняемия деяние, което напълно съотвества на степента на доказване на предположението за авторство на деянието, към настоящия стадий на наказателното производство.
Окръжен съд – Бургас отчита също като правилна и констатацията на районния съд, че е налице реална опасност Сюлейман да се укрие и приема, че към настоящия момент единствената адекватна мярка за неотклонение на обвиняемия е „Задържане под стража“. Определението на Бургаският окръжен съд е окончателно.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"