Стара Загора позеленява от рок и естрадни евъргрийни

През идната седмица

Сцената на летния театър ще посрещне група Тоника в сряда 31 август от 8 вечерта, а на следващата вечер от 8 и половина пред старозагорци ще забият рокаджиите Милена Славова, Данчо Караджов, Дичо, Стенли и Валди Тотев с „Вечните песни на България“.

Двата концерта с вечнозелени шлагери няма да са единствен акцент в културния живот на старозагорци в последните дни на август, пише Starozagorci.com. Фотографията е втората червена линия на старозагорските културни изяви идната седмица.

В Зала „Байер“ на 1 септември от 18:00 ще бъде открита фотозиложба на стразагорските фотографи Петьо Турлаков, Цветан Четъшки, Илия Дечев, Светлозар Недев, Любомир Арабаджиев, Георги Кацарски, Лазарин Ранчев, Атанас Жеков, Кирил Тенев и Людмила Манолова. Изложбата е еднозначно наречена „Клубът“.

След два дни, в събота 3 септември от 19:00 южно от Музея на религиите ще бъде открит фотопроект „Изявления“. Според презентацията в културния афиш на Старозагорска община, „Изявления“ е проект посветен на град Стара Загора и неговите жители, целящ да покаже, че въпреки разнообразието и различията старозагорци са общност.

Най-ясно, цветно и даже вкусно ще бъде на строзагорските деца в неделя, 4 септември, ако посетят Държавния куклен театър от 11.00 часа, когато започва спектакъла   „Много вкусно”.