Депутатите Пламен Нунев и Светлана Ангелова на празника на Иваново

Дунав

28-08-2016, 09:55

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Старейшините в Иваново с грижа за хората с увреждания

Нунев: След местните избори през 2015 са създадени всички предпоставки за продължаване на напредъка във всички сфери

Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР Пламен Нунев и Светлана Ангелова приветстваха снощи жителите на село Иваново и съседните кметства по повод празника на Общината. „Тази дата се отбелязва от всички граждани на Общината поради факта, че след местните избори през есента на 2015 година са създадени всички предпоставки за продължаване на напредъка във всички сфери на обществено – политическия живот. Те се използват пълноценно, за да се осъществят поставените от вас самите цели и задачи, предвидени в приоритетите от управленската програма на кмета г-н Миланов“, каза  Нунев. Той изрази пълната подкрепа на народните представители за всички, които въпреки сложната обстановка считат, че промяната трябва да продължи. „Това е единственият път, който ще позволи на Община Иваново да постигне онези европейски стандарти, към които се стремим през 9-те години членство в Европейския съюз“, подчерта той пред стотиците жители на региона, събрали се по традиция на брега на Дунава в  Стълпище.

„Радвам се, че както всяка година тук сте се събрали млади и стари, за да празнувате заедно. Нека да има повече такива поводи за радост и усмивки в Община Иваново, защото го заслужавате“, отбеляза  Ангелова в приветственото си слово.

Събитието с надслов „От Поломието до Дунав заедно“ бе уважено от зам. – областния управител Валентин Колев, общински съветници от Иваново и кметове на кметства.

Поздрави към кмета Георги Миланов и присъстващите отправиха тази вечер и други гости. По – късно всички разгледаха изложбата на местни производители на плодове и зеленчуци, вино и др. Събитието продължи в района на село Мечка с изпълнения на Райко Кирилов и неговия фолклорен състав. Събитието завърши с красива и продължителна разноцветна заря.