Цветан Цветанов ще посети област Благоевград на 29.08

Политика

28-08-2016, 17:52

Снимка:

кадър нова тв

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Благоевград на 29 август 2016 г. /понеделник/. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева. В 10:30 часа Цветан Цветанов ще проведе работна среща с областния
предизборен щаб на ГЕРБ в офиса на партията в Благоевград, пл. „Христо
Ботев“ №2.


В 11:35 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с кмета на Благоевград Атанас Камбитов в сградата на Общинска администрация Благоевград. Цветанов и Камбитов ще направят оглед на санираните по Националната програма за енергийна ефективност блокове в града.
В 15:00 часа Цветан Цветанов ще разговаря с ръководството на ГЕРБ и общинските съветници от партията в Гоце Делчев. Срещата ще се проведе в офиса на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев, ул. „Христо Ботев“ №19. В 17:00 часа председателят на ПГ на ГЕРБ ще се срещне с членове и симпатизанти на партията в Сатовча. Мероприятието ще се състои в офиса на ПП ГЕРБ в Сатовча, ул. „Тодор Шопов” №43.

В 19:00 часа Цветан Цветанов ще проведе работна среща с общинското ръководство на ГЕРБ в Гърмен и с активисти на партията. Срещата ще се състои в партийния офис на ГЕРБ в Гърмен, който се намира на ул. „Първа“ (до сградата на Общината).