С облачно време започва седмицата по Северното Черноморие

Животът

29-08-2016, 00:05

Снимка:

dobrichutre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Максимални температури между 25° и 30°

През нощта по-значителна облачност ще има над източните райони, на отделни места с превалявания, над останалата част от страната ще бъде предимно ясно.
Над Черноморието ще бъде предимно облачно, с краткотрайни превалявания, придружени с гръмотевици. По Северното Черноморие има условия за градушки. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 25-27°. Температурата на морската вода е 25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
В сутрешните часове и над централните, а по-късно през деня и над западните части ще има временни увеличения на облачността. В отделни райони ще има краткотрайни превалявания, но повече места и придружени с гръмотевици в Източна България, а в североизточните райони има условия за градушки. Над Западна България ще има повече слънчеви часове. Ще духа слаб, в източните райони - до умерен север-североизточен вятър. Максимални температури ще са между 25° и 30°, на места в Западна България до 32°. Атмосферното налягане е по-високо от обичайното - ще се понижава и ще се доближи до средното за месеца.