За денонощие полицията хвана пиян, дрогиран и без книжка зад волана

Крими

29-08-2016, 10:44

Снимка:

общинско радио

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Срещу тримата водачи са образувани досъдебни производства

Водач, употребил наркотични вещества, установиха павликенски полицаи. В петък в Бяла черква е извършена проверка на лек автомобил "Фиат", управляван от 33-годишния П. Р. от Павликени. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества с техническо средство, апаратът е отчел положителна реакция на амфетамин. П. Р. е отказал кръвна проба. 

Неправоспособен водач на лек автомобил са спипапи полицаите от РУ – Елена в с. Константин. В петък по обяд при проверка на лек автомобил «БМВ», управляван от 34-годишния О. Р. от с. Беброво, е установено, че водачът не притежава необходимото свидетелство за управление на возилото и е седнал зад волана в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.

Водач, употребил алкохол установиха служители на РУ – П. Тръмбеш. В събота в 02,25 часа при провеждане на специализирана полицейска операция за проверка е спрян лек автомобил „Опел Вектра”, управляван от 44-годишния Л. М. от с. Раданово. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1.35 промила. Той е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР, отказал е кръвна проба. По трите случая е започнато бързо производство.