Звезди ще забиват на Бирфест в Стара Загора

Б.Т.Р, Сигнал, Васко Кръпката, Стефан Вълдобрев и още ...

За втора поредна година Стара Загора става столица на бирата. От 6 до 11 септември старозагорци и гостите на града ще се насладят на изпълненията на общо 12 любими банди- Б.Т.Р, Сигнал, Обратен ефект , Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Васко Кръпката и Подуене блус бенд, Jin Monic, Rosk Stage, Royal Alligators, Affection, Bears and Hunters, Red hot chili peppers Tribute BG. Perfect stranger.

Тази година в столицата на бирата старозагорци ще могат  да обиколят седем тематични квартала, разположени в парк „5 октомври“: Ретрополис – кварталът на Загорка Ретро, Downtown – кварталът на Heineken, Малкият Амстердам – кварталът на Amstel, Пивка зона – кварталът на Ариана, Специално предградие – кварталът на Загорка, Ghost town – кварталът на Крадецът на ябълки, Квартал Stolichno – кварталът на Stolichno."Като всяка истинска столица в кварталите ще бъдат разположени разнообразни алеи, пътни знаци и ще бъде избран кмет", съобщиха организаторите.

По време на Бирфеста всеки, които желае може да посети безплатно и първия в България Музей на бирата като преди това се запише. Обиколките ще се провеждат межди 12.00 и 18.00 часа всеки ден.

Организаторите издадоха още, че ще бъде изградена специална инсталация за виртуална реалност, където ще можем да се пренесем в паралелен свят и влакчето на ужасите.