Най - добрите DJ акустират на "9 -ти километър"

Пловдив Лайф

31-08-2016, 14:36

Снимка:

plovdivutre.bg

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

За първи път в Пловдив! "9-ти километър" събира едни от най-добрите DJ на България на едно място

Неусетно и като че ли с едно вдишване, края на лятото дойде, а и с него мокрите уикенди и електрически изгреви на Акватека "9-ти километър" са на привършване. Сезонът на пуул партитата завършва и въпреки, че на всички ни се иска лятото да продължи вечно, дойде ред и на последното за тази година. Този път домакините на комплекса вдигнаха летвата за "запомнящо се събитие" високо-високо-високо, но пък достойно за отбелязване края на сезона. На 3 септември Акватека "9-ти километър" ще стане епицентър на уникалното саунд явление.

За първи път в Пловдив едни от най-добрите DJ на България събрани на едно място ще запретнат ръкави, за да ви омагьосат в поредната си саунд феерия, по повод края на летния сезон.

Закриващото парти тази събота OPEN AIR HOUSE ExPLOSION - Closing PARTY Season with ALL STARS домакините на комплекса оставят в сигурните ръце DJ артилерията - VESSELIN, ANDREZ, DOUBLE D, SHOTO, PETER VLAHOV, VALENTINA ASSANSKA , IVO и други, които ще обединят усилия в задачата да ви забавляват. 3 септември ще бъде паметна дата в спомените на почитателите на техното, очаква ви една вълнуваща нощ под звездите край басейна, където ще съберете достатъчно резониращи спомени, които ще ви топлят през дългата зима.

Вечерта започва в 22.00 часа и няма краен срок, мястото е комплекс "9-ти километър", а командването над публиката ще e в опитните ръце на доказан DJ-колектив. Този уикенд ще премине под знака на силна музика, вълни от положителни емоции, атрактивни промоции, нощно къпане и споделени изгреви.

Дрескодът е лек, небрежен и секси, банските задължителни, а къпането още повече!