Бюджетът на Нефтохимик е подсигурен

Спорт

02-09-2016, 10:32

Снимка:

burgas.utre.bg

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Солена глоба за шейховете след мача с "Берое"

Ръководството на клуба уверява футболните фенове, че има сериозни спонсори

По повод появилите се с публичното пространство информации, че финансовото състояние на "Нефтохимик" е затруднено, от ръководството на тима излязоха със следното съобщение:
„В последните дни все по-често ставаме свидетели на целенасочени атаки към ПФК "Нефтохимик Бургас 1962" АД. По повод публикациите, че финансовото състояние на отбора е затруднено и клубът „остава без спонсор“ искаме да заявим следното: 
Бюджетът на ПФК" Нефтохимик Бургас 1962" АД за настоящия сезон се осигурява от генералния спонсор в лицето на строителен хипермаркет „Мастерхаус“, както и на Община Бургас. Освен това с гордост можем да кажем, че през последните месеци в ПФК "Нефтохимик Бургас 1962" АД са влезли над 20 нови спонсора, които също помагат с парични средства. 
Смеем да твърдим, че ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД  е един от футболните клубове в България, където всички заплати към футболисти, треньори и служители на клубът се изплащат на време и никога не сме забавяли трудови възнаграждения. 
Искаме да успокоим бургаската футболна общественост, че ПФК "Нефтохимик Бургас 1962" АД ще бъде финансово стабилен в бъдеще и сме убедени, че това е основата, която ще ни доведе до успешни спортни резултати“ .