„Балкан Холидейз“ отпразнува 50 години със стилен коктейл в Несебър

Виртуозът Васко Василев и част от музикантите на испанската група „Чамбао“ допълниха неповторимата атмосфера

Феерия от звуци и светлини ознаменуваха 50-годишния юбилей на БАЛКАН ХОЛИДЕЙЗ – една от първите и най-успешни туристически компании в България.
Колеги и приятели от туристическите среди, свързани с успеха на българския туризъм, представители на местното управление на курортите и официални лица бяха гости на елегантния празник. Стилното събитие се състоя в Старата Митрополия „Света София“ в Несебър – част от световното културно наследство.
Престижната туристическа компания, наложила се в страната и в света като професионален и лоялен партньор, получи поздравления за изминатия дълъг, златен път. Компанията получи адмирации и за бъдещите иновативни проекти, с които ще продължава да утвърждава успешната кауза на българския туризъм.
На фона на приятен музикален фон, преминаващ в темпераментни испански ритми-запазена марка на група „Чамбао“, невероятните звуци, излизащи от цигулката на виртуоза Васко Василев, придадоха неповторимо усещане за сила, талант и възвишеност на елегантния празник. Музикалният акомпанимент бе в синхрон със стилното събитие и показа как музиката прави милиони хора по света щастливи приятели на България.
Зрелищни фойерверки осветиха мистично красивата Базилика в Несебър, озариха небето и направиха съпричастни към празника всички гости на града. Така празникът се превърна символично в едно нежно изпращане на лятото, една приятелска покана към гостите да се върнат отново.