Бербо се размина със Съндърланд, вариант за Палермо

Може да стане съотборник с Ивайло Чочев в Серия А

Българската звезда Димитър Бербатов остана без отбор след затварянето на трансферния пазар и все по-малка е вероятността да си намери силен тим. В последните часове се появи шанс да облече екипа на Съндърланд, където начело е бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс.

Но такава възможност изглежда невероятна, особено след изказването на самия Мойс. Според него, той е опитал всичко възможно да подпише с нов таран в последните часове на трансферния прозорец, но не е успял да го стори и ще разчита на наличния потенциал поне до зимата.

"Работих невероятно много и усилено, за да подсиля тима си с нападател през този трансферен пазар и особено в края му. Но не успях и ще трябва да се оправяме с наличния потенциал", сподели Мойс, цитиран от авторитетния английски вестник "Гардиън".

Но пред Бербо се отваря още една опция, може би последната за него това лято. Италианският Палермо се оглежда за нападател и обмисля възможността да го ангажира, пише изданието "Палермо 24". Но в списъка на сицилианците има още куп играчи и българинът не е на челните позиции в списъка.

Но ако има сделка с Палермо, той може да се събере там с българския национал Ивайло Чочев. От клуба искаха да привлекат друг български нападател - Андрей Гълъбинов, но в последния момент сделката се разсъхна. Именно за него съжаляват в отбора, а не толкова дали ще успеят да привлекат Бербатов.