За разлика от опонентите си, ГЕРБ е стабилна, заяви Цветанов

ГЕРБ прави политика не с конфронтации, а с реални политики, които достигат до хората, категоричен е заместникът на Бойко Борисов.

Структурите на ГЕРБ са в добра кондиция, за разлика от опонентите на партията. Това мнение изказа днес председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с кмета на Търговище д-р Дарин Димитров. Днес те са разговаряли с областното ръководство на ГЕРБ, областния предизборен щаб и общинските ръководства на партията в Търговище, информират от пресцентъра на партията.

"Те са в разклатено състояние (другите партии - бел.ред.). Виждате  как шумно се обявяват общи кандидатури, които след това стават повод за конфликти и разделение между вече заявени партньори. ГЕРБ прави политика не с конфронтации, а с реални политики, които достигат до хората", категоричен е заместникът на Бойко Борисов.

"Предстоящите президентски избори ще бъдат атестат и оценка за днешното стабилно управление на правителството на Бойко Борисов", категоричен е Цветанов. “Трябва да положим максимални усилия, за да се представим много добре и да спечелим убедително изборитe”,  подчертава още той.


Според зам.-председателя на ГЕРБ е   безспорен успех, че правителството e успяло да разпредели средства, които са достигнали до почти всички общини. “Това е инструментът, който дава възможност да се усвояват средства и да се реализират проекти в населените места.   Във финансово отношение страната е много добре, има голям инвеститорски интерес в много сектори”, обяснява Цветанов.