Зумба парти разтърси Балчик

Най-добрият зумба обучаващ специалист е гост на „Алегрия”

Зумба фестивал „Алегрия” със специален гост Стийв Бууд се провежда в Балчик. Зумба фестът стартира на 2 септември, а днес е последният ден.  
Стийв Бууд е зумба обучаващ специалист (ЗЕС). Той е водещ ЗЕС за програмата „Професионални умения”, създадена от него, която може да те направи възможно най-добрия зумба инструктор, съобщава ИА Добруджа. Обучава инструктори в Скандинавските държави, Близкия Изток и цяла Европа. Пътува по цял свят в повече от 45 страни от Япония до Европа, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Китай, Южна Корея като танцьор, учител, а сега като презентър и треньор и като час от високо уважавания и с висок професионализъм белгийски NIKE елит тийм. Стийв Бууд е най-добрият в света зумба обучаващ специалист в момента и е за пръв път в България на Фестивал „Алегрия” в Балчик.
В събитието участват инструктори от цялата страна – София, Варна, Пловдив, Кюстендил, Враца, Бургас, Казанлък, Сливен и др., както и от Словакия, Русия, Румъния, Турция, Мексико, Канада, Германия, Англия, Китай, Украйна и др.
Мероприятията от програмата на фестивала протичат на различни места в "Белия град" като всеки може да се включи по всяко време.
Организатор на събитието е Стоян Стоянов, ръководител на клуб "Алегрия" Добрич, с изключителната подкрепа на Община Балчик.