Изясняват причините за смъртта на бездомниците

Крими

09-09-2016, 11:56

Снимка:

marica.bg

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Откриха 3 трупа в Морската градина

Тримата клошари пили зеленикава течност, която причинила отравянето им

Работи се по изясняване причината за смъртта на бургаските клошари. Пробите, взети след смъртта на тримата, пили зелена течност, са изпратени в лабораторията на МВР в София. Резултатът ще излезе след няколко седмици. При аутопсиите обаче не са открити морфологични изменения на коремни органи, които директно да потвърждават версията за отравяне. Чакат се кръвните и хистологичните проби.
Най-възрастният от тримата Ламбо Б, на 58 год., бе открит мъртъв на 4 септември до бл. 72 в кв. “Зорница”.  При извършения оглед видими следи от насилие не бяха открити.
Ден по-късно минувачи се натъкнаха на телата на 42-год. Димитър Ч. и 49-год. Гюла В., която е от Камено, в района на помпена станция на ВиК в парк “Езеро”. Край телата се търкаляли празни бутилки с етилов алкохол. Вероятно бездомниците са се отровили, след като са пили зелена течност от бутилка, която Димитър намерил на 3 септември край контейнери. За това свидетелства друг клошар, приятел с Димитър и Гюла. Тогава само той не опитал от зелената течност.