Фен на Нафтата преби журналистка

Побойникът Манол е стар познайник на полицията

Футболен фен на "Нефтохимик" преби репортерка на стадиона, съобщи "Бургас 24" - сайтът, в който работи пострадалата. Инцидентът се е случил след тренировката на отбора, който има важен мач с "Левски" днес. Тя се е провела снощи на стадион "Лазур". Единственият репортер там била Стиляна Божидарова. На тренировката присъствал и кметът Димитър Николов. Нападението е станало след като той си е отишъл. 
Известният сред феновете на шейховете Манол, който работи като охрана в МОЛ "Галерия", се нахвърлил върху журналистката заради статия, която написала преди време. В нея футболист на Нефтохимик се оплакал, че лумпени са го причакали и ошамарили заради загубата от Ботев (Гълъбово). Ултрасът крещял, съборил я на земята и удрял репортерката в корема. 
Служителите на Пето РПУ веднага са задържали Манол за срок до 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. За такова провинение законът предвижда лишаване от свобода до 5 години. Манол е известен с агресивното си поведение и е стар познайник на полицията.