Първите съквартиранти влязоха в къщата на „Вип Брадър“

Четирима вече са част от шоуто

Преди броени минути по NOVA стартира юбилейният десети сезон на риалити предаването „Вип Брадър“ с водещи Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева. Първият участник, който влезе в Къщата, е Миглена Ангелова.

„Никой не ми е плащал сватбите и разводите и никой не го интересува колко още такива ми предстоят. В момента нямам мъж до себе си. Ако имах, вече щях да съм омъжена за него. Би ми привлякъл вниманието и шофьор, и чистач, и убиец. Аз очаквам мъжете да са умни, а не да чувстват нещо само от колана надолу”, сподели в своята визитка тя.
„Кухнята е много красива, но дори от злато и диаманти да беше, пак нямаше да ме привлича”, заяви екс водещата след като направи обзорна обиколка на Къщата.
Вторият съквартирант е Жана Бергендорф.
„Наричат ме скандална, но не съм чудовище. Никога не съм имала спокоен живот, адреналинът ме храни. Правила съм грешки, бях слаба и никой не ми го прости. Усетих много злоба и жестокост към себе си. Дори да се нараня, аз пак скачам. Влизам в Къщата, за да победя, защото мисля, че мога и го искам”, сподели в своята визитка скандалната певица.

Трети за да отвори шампанското за дамите влезе секссимволът на българското кино Явор Бахаров. Актьорът призна, че той не е обвързан и е готов за нова любов. Не изключи възможността да я срещне в къщата на Вип Брадър, но смята, че по-скоро е малко вероятно. Запитан защо все още е сам, Бахаров се пошегува и каза: "защото все искат да ставаме, когато седнем на заведение".

Веднага скед него продуцентите вкараха моделката Глория Петкова, за която се говори, че е имала връзка с Явор и дори е разбила сърцето му.

Предстои да влязат още 13 съквартиранти още тази вечер.