Областният управител връчи почетен плакет на комисар Стоян Колев

За проявена гражданска доблест и смелост и висок професионализъм

Областният управител на област Стара Загора Георги Ранов връчи днес почетен плакет на комисар Стоян Колев, директор на РД ПБЗН-Стара Загора. Отличието си комисар Колев получи в присъствието на журналисти и служители на Областна администрация. То му се присъжда за проявена гражданска доблест и смелост и висок професионализъм при овладяването на пожари и други природни бедствия и аварии на територията на Старозагорска област.

Колев обясни, че гл.инсп. Георги Иванов ще получи почетен знак на МВР Втора степен "Това отличие имат само 8 души в България като за неговото получаване се изисква отдаденост на работата и отличен професионализъм". Още два случители на пожарната в Стара Загора ше получат писмена похвала от министър Румяна Бъчварова, а 23-ма ще бъдат отличени с похвала от комисар Колев.

 Ранов изказа специална благодарност към екипа на РД ПБЗН и неговия ръководител за отличната работа и доброто взаимодействие с останалите институции. Комисар Колев благодари за наградата и също изрази удовлетворение от съдействието, което областния управител оказва при възникване на кризисни ситуации в Старозагорска област.