Четири взломни кражби за няколко часа в Добрич

Откраднати са пари, злато, сребро, компютри

За четири кражби, станали вчера в Добрич, информират от ОД на МВР.

На 12 септември, около 17:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се в района на бул. „Добруджа” в град Добрич. Установено е, че за времето от 08:00 часа до 17:30 часа на 12 септември чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в апартамент. По данни на тъжителя е извършена кражба на златни накити и сума пари

 На 12 септември, около 19:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находя се по ул. „Полк. Дрангов” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на метална врата неизвестен извършител е проникнал в апартамента. По данни на тъжителя е извършена кражба на сребърни монети, сума пари и преносим компютър.

На 12 септември, около 20:20 часа е получено съобщение за извършена кражба по ул. „Страцин” в град Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал в лек автомобил „Тойота” с добричка регистрация. По данни на тъжителя е извършена кражба на сума пари, лични документи и таблет.

На 12 септември, около 19:00 часа служители на Първо РУ МВР Добрич извършват проверка на павилион за вестници находящ се по бул. „Трети Март” в град Добрич. В хода на проверката са установени и иззети по надлежния ред 3 600 къса цигари без акцизен бандерол от различни марки. Установен е ползвателя на търговския обект Г.Г. (33 г.) от град Добрич.

Образувани са досъдебни производства в ОД на МВР Добрич.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен