Див екшън пред бургаска дискотека: Тийнейджъри млатят връстник

Крими

17-09-2016, 16:00

Снимка:

флагман.бг

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Условна присъда за побой над шофьор

Те нападат и бият без причина момчето, а "геройството си" записват с телефон

Тийнейджъри се млатиха като животни пред дискотека в Бургас. Те нападат и бият без причина техен връстник, а "геройството си" дори записват с телефон, пише Флагман.бг. По неизвестни причини двамата непълнолетни младежи-побойници излизат извън бургаската дискотека (какво са правили там, след като нямат 18 години, е съвсем друг въпрос, б. а.). Двамата започват пререкание с другия младеж, който е видимо пиян и горе-долу на същата възраст. Според видеото, което младежите са заснели, причината за пререканието е, че третият младеж ги е „бутнал”.

Неизвестният младеж, който предстои да „припада”, е бутнат, след което нацепен с юмрук в лицето. Той започва да се превива от болка и се обръща с гръб към камерата. Тогава смелият оператор, който е публикувал множество снимки на Апостола на свободата във фейсбук профила си, заявява като истински последовател на Левски „Чакай да му вкарам един крак в гърба”, и умело изпълнява заплахата си, изпращайки момчето на земята.
Видеото прекъсва в момента, в който мъжки глас (по презумция „техните хора” от охраните) започва да вика, искайки от 15-годишните побойници да спрат.
Фрапиращото в случая е, че всичко това, изглежда, се прави за забавление. То се прави и пред нощен клуб, чиято основна цел е именно забавлението, което явно не е било достатъчно за младите, готови да вкусят от живота, момчета.
Само преди ден други непълнолетни биячи едва не убиха 17-годишен ученик пред ТОХ-а. Момчето е със счупена челюст и е транспортирано във Варна в тежко състояние.