На вниманието на готвачите: Добре платена работа в Англия

Парите

19-09-2016, 09:20

Снимка:

vecer.mk

Автор:

Екатерина Джутева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Наемат непълнолетни на работа в ресторанти и хотели

Основните изисквания към кандидатите са да имат опит като готвачи и добър английски език

За втора година Агенцията по заетостта набира готвачи за работа в самостоятелни и хотелски ресторанти в Южна Англия. Работодател е Hall & Woodhouse Ltd – стара семейна компания с традиции в хотелиерството и ресторантьорството. Предлагат се работни места както за сезонна, така и за постоянна заетост. 
Основните изисквания към кандидатите са да имат опит като готвачи или придобита професионална квалификация в тази област и добър английски език.
На одобрените лица се предлага настаняване, за което те заплащат само дължимата местна такса, вътрешно обучение, работа в сплотен екип, отстъпка при хранене в ресторанта (50% през работни часове и 20% в останалото време) и възстановяване на половината от пътните разходи, при условие, че работникът премине изпитателния 4-седмичен период.
Новоназначените готвачи започват със заплащане от 7,50 паунда на час с възможност за развитие в кариерата и увеличаване на заплащането.
Офертата е публикувана в националния EURES сайт www.eures.bg.
Одобрените по документи лица ще бъдат поканени на интервю, което работодателят ще проведе на 5 октомври 2016 г. в гр. Бургас, в сградата на Професионална гимназия по туризъм „Проф.д-р Асен Златаров”, ул. Стефан Стамболов № 53.