Антъни Генов с две победи за ден на силния тенис турнир до 16 г. в Барселона

Антъни Генов стартира по страхотен начин участието си на турнира до 16 години в Барселона (Испания), който е от първа категория на Тенис Европа, информира БФТенис. Състезателят на ТК "15-40" наделя над Анри Гюлемо (Франция) с 6:1, 6:2, а следващият му съперник е номер 4 в схемата Хайме Калдес (Испания). След това на двойки Генов и партньорът му Александър Леблан (Канада) отстраниха поляците Миколаш Лоренс и Матеуш Скутела.

Даниела Димитрова (ТК Виа Тенис Стар), който утре стартира мачовете на сингъл, днес отстъпи в надпреварата на двойки. Дани и канадката Рафаел Леблан бяха надиграни от Карол Моне (Франция) и Оксана Селекметева (Русия) с 6:2, 3:6, 8:10.

Яна Горанова ще доиграе утре мача си от първия кръг на сингъл на турнира за юноши и девойки до 18 г. в Тирана (Албания), който е от от пета категория на международната тенис федерация – ITF. Състезателката на ТК М-Спорт (София) губи с 3:6, 1:5 срещу Теона Велкоска (Македония). Другата ни представителка Розалина Юсева (ТК Дема) не игра днес.