Есента пристига с облаци и дъжд

Животът

21-09-2016, 08:20

Снимка:

infjramblings.wordpress

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Времето днес: Хлад и превалявания от дъжд

Температурите в Бургас ще варират от 13 до 20 градуса по Целзий

Астрономическата есен ще настъпи на 22 септември в 17:21 ч. Есента ще дойде с дъжд, а валежите ще продължат до петък включително. Температурите ще се понижават.
Времето през почивните дни няма да е подходящо за последен плаж, предупреждават синоптиците. След валежите, които се очакват днес, в сряда ще е ветровито, валежите ще отслабнат и ще са на по-малко места, а през следващите дни отново ще се активизират. Ще остане хладно, максималните температури в повечето райони ще са между 18° и 23°, а минималните в местата с ясно време и при стихване на вятъра ще бъдат ниски - около 6-7 градуса до 11-12 в местата с повече облаци и по Черноморието. 
В четвъртък и петък ще бъде хладно, с температури от 16 до 22 градуса. Облачността ще бъде променлива, по-значителна през първия ден, когато все още на места ще превалява съвсем слабо. Минималните температури ще са от 6-7 до 12 градуса.
В събота ще има незначителна облачност, а дневните температури ще са от 19 до 24 градуса. В неделя отново ще се усили северозападният вятър, облачността ще се увеличи и на места ще превали. Температурите ще се понижат.
За Бургас в сряда и четвъртък температурите ще бъдат между 13 и 20 градуса. В сряда ще превалява. Вятърът ще е слаб. В петък и събота температурите ще бъдат между 12 и 21 градуса, но валежи не се очакват. В неделя температурата няма да е повече от 20 градуса и вероятността от валежи се усилва. Ще бъде облачно.