"Поморие" отстрани "Несебър" по пътя към Купата на България

Спорт

23-09-2016, 15:19

Снимка:

Пресцентър Община Поморие

Автор:

Екатерина Джутева

Всичко от Автора

Още по Темата:

ОФК Поморие представи новата си екипировка

Иван Алексиев: Ставаме основни донори на "Нефтохимик"

Следващата среща на ОФК “Поморие” ще бъде с отбора на ПФК “Ботев” Враца

Отборът на Общински футболен клуб “Поморие” продължава на 1/8 финалите за Купата на България, след като вчера /21.09.2016 г./ отстрани „Несебър“. Воденият от Малин Орачев тим се наложи с 2:1 като гост на делфините.

Още в началото на срещата Кирил Георгиев имаше шанс да отбележи, но вратарят на домакините улови топката. В 25-та минута несебърлии поведоха с гол на Вл. Мирчев. В заключителните секунди на първото полувреме Лемперов можеше да изравни, но ударът му с глава бе изчистен от голлинията. В 55-та минута „Несебър“ остана с човек по-малко, тъй като Г. Димов получи втори жълт и съответно червен картон.

„Поморие“ успя да обърне резултата в своя полза между 62 -та и 70-та минута. Първо Христо Лемперов с мощен изстрел прати топката в долния десен ъгъл за 1:1, а 2 минути преди края на мача Даниел Стоянов отбеляза гол – шедьовър, след като с изстрел извън наказателното поле от воле намери горния ляв ъгъл на вратата.

Следващата среща на ОФК “Поморие” ще бъде на стадион Поморие с отбора на ПФК “Ботев” Враца, на 25.09.2016 г. /неделя/ от 17.00 часа