Бургаски криминалисти притискали мъж да свидетелства срещу Божо Кравата

Крими

02-10-2016, 15:11

Снимка:

Burgas.utre.bg / архив

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спецсъдът задържа Данаил Петков, уж човек на Божо Кравата

Униформените го карат да стане анонимен свидетел

Бургаски криминалисти са заснети на скандалните кадри как притискат мъж да свидетелства срещу Божидар Кузманов-Кравата, които bTV излъчи снощи. Това съобщиха на Флагман.Бг отлично информирани източници. Първоначално бе обявено, че хората на записа, които опитват да изфабрикуват показания срещу основния враг на Димитър Желязков-Очите, са полицаи от РУП-Несебър.
Според сайтът, случая с престрелката на 8 юни в Слъчнев бряг отдавна е прехвърлен в ОД на МВР-Бургас. Това означава, че директорът на бургаското МВР старши комисар Калоян Калоянов трябва да постанови проверка на служителите в собствената му сграда, защото именно те са записани със скрита камера, а не несебърски полицаи.
Въпростните криминалисти са все кадри, назначавани преди време от сегашните шефове на свързваната с Митьо Очите охранителна фирма „Аркус – Секюрити“. Твърде вероятно е те да се опиват да върнат жеста на бившите си началници.
Припомняме, че в централната си емислия bTV излъчи репортаж от скрита камера, на който се вижда как полицаи манипулират показанията на мъж, задържан за побой в Слънчев бряг. Униформените го карат да стане анонимен свидетел срещу групата на Кравата и да ги натопи за престрелката с несебърския бос.