Завършиха квалификациите за Купата БУЛСТРАД АРЕНА по тенис

Спорт

02-10-2016, 17:08

Снимка:

Бустрад Арена

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Игнат Канев и с награда за изключителен принос към Област Русе

Турнирът беше за любители от 30 до 60 години

Вчера и днес  в Русе се проведоха квалификации за Купата БУЛСТРАД АРЕНА. Турнирът е насочен към любителите на тениса и се проведе на тенис кортовете в Парка на младежта. Организатори са „ТЕНИС КЛУБ – РУСЕ“ и „БУЛСТРАД АРЕНА“.

В турнира се включиха тенис любители на възраст от 30 до 60 години. Срещите бяха сингъл и по двойки, като мачовете се изиграеха в групи, по системата Round Robin – Кръгова система, или схеми с 16/32 участници.

През съботния ден се включиха 12 участника на сингъл и 4 двойки. След теглене на жребий в сингъла, състезателите бяха разпределени на 4 групи по трима. 8-те най-добри играчи в сингъла продължават в мастърс турнир в залата, като финалът ще се състои през месец декември. Днес се включиха и деца, които изиграха помежду си няколко мача. 

Класиралите се за финалния турнир в „БУЛСТРАД АРЕНА“ са:

Сингъл: 1. Явор Маршаков; 2. Цветомир Михайлов; 3. Господин Кръстев; 4. Росен Петков; 5. Томислав Кръстев; 6. Валери Раков; 7. Павел Наков; 8. Павел Шаламанов;

Двойките: 1. Ангел Ангелов и Димитър Ялъмов; 2. Валери Кинчев и Милен Цветков.

 

Всички те продължават надпреварата за голямата награда в голямата тренировъчна зала на „БУЛСТРАД АРЕНА“ – едногодишен безплатен достъп до всички събития в залата.