Българската Селена Гомез е от Плевен

"Участвам в "Мис Национален отбор", за да спечеля", сподели чаровната Татяна Бонева

Както вече писахме, 21-годишната плевенчанка Татяна Бонева е сред финалистките в конкурса "Мис Национален отбор". Красавицата, която е студентка трета година в НБУ със специалност "Политически науки" и се занимава с мода, прикова вниманието и заради голямата си прилика с певицата и актриса Селена Гомез.

"Радвам се, че има прилика с една успяла млада дама, близка до моите години. Само положителни неща може да донесе нещо такова. Много важно е да имаш изразена индивидуалност, но няма нищо лошо да имаш прилика с една млада, красива дама", сподели Татяна в "Часът на Милен Цветков".

"Конкурсът "Мис Национален отбор" ме привлече с това, че имам възможност да подкрепям националите ни. Искам да стана талисман по футбол и смятам, че в момента те имат нужда от подкрепа. Харесвам футбола като спорт. Националите са ми най на сърце. Трябва да си подкрепяме националния отбор в добро или лошо", допълни красавицата.

"Целта на конкурса не е да сложиш една корона, с която да станеш просто известна като в повечето конкурси. Много по-различен е. Ще е на голяма сцена в Русе, а не като повечерто конкурси, които се организират в дискотеки. Много конкурси са порочни и хората вече нямат интерес, нямат доверие в миските. Ще се отличавам с интелект. Тук не се търси просто "куха лейка" с хубава обивка, а истински човек, който да обича спорта и да върне младите хора по терените и в залите. Ние сме единствената страна, която има живи талисмани, а не плюшени играчки, които се разхождат на сцената. Това е атрактивно и привлича младите хора. Участвам, за да спечеля, но дори и да не спечеля, това не е всичко. Имам амбиции и цели, следвам си ги, и животът продължава", допълни Татяна.