Цачева: Популизмът няма място в нашата кампания

Цветанов: Избирането на Цачева и Манушев за президент и вицепрезидент, ще гарантира пълна стабилност на България

Ние сме част от една голяма и задружна партия, която направи много за цяла България и за всички българи. Западната дъга, по която дойдох до Костинброд, е едно уникално съоръжение, което е илюстрация за всички инфраструктурни проекти в цялата страна. Най-важното е, че хората ни познават с изграденото, което направихме за тях. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с гражданите на Костинброд. „Заедно с Пламен Манушев ще бъдем честни и отговорни и ще разговаряме с хората от цялата страна лице в лице. Популизмът няма място в нашата кампания. Ние ще бъдем президент и вицепрезидент, които ще балансират, ще работят с всички институции, за да не се допускат политически кризи и нестабилност. Само в спокойна и предвидима среда може да се работи в интерес на гражданите. Единството на нацията е най-важното, за което ще работим. Когато сме единни, другите ще ни уважават и гласът на България ще се чува по-силно в Европа и в света. Време е да спрем да поставяме разделителни линии от годините на прехода“, каза още Цачева.
Кандидатът на ГЕРБ за президент призова жителите на Костинброд да убедят колкото се може повече свои близки на 6-ти ноември да гласуват и да направят правилния избор. Цецка Цачева подчерта, че на тези избори  най-голямото предизвикателство е да бъде преодоляна политическата апатия.
Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев каза, че Цецка Цачева е най-подготвената личност за президент на страната. „Тя знае мястото на всяка една от властите в страната, може да поддържа баланс, може да бъде истинският обединител на нацията“, каза Манушев. Вицеадмиралът коментира още, че от днес, заедно с Цачева ще обиколят над 200 населени места. Пламен Манушев подчерта, че съжалява, че ген. Румен Радев се е уплашил от кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева и не се е явил на телевизионен дебат с нея.


Спечелването на местните избори през 2015 година гарантира стабилността в страната и на правителството на Бойко Борисов. Силната местна власт е гаранция за възможностите за работа в интерес на всички граждани в цялата страна. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Костинброд.  Цветанов подчерта, че с конфронтация не се решават проблеми. По думите му, ГЕРБ може да носи отговорност. „Показали сме това на всички нива на държавно управление. Избирането на Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент ще гарантира пълна стабилност на България и нормална обстановка, в която институциите ще могат да работят в интерес на гражданите“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

На срещата в Костинброд присъства и зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.
Той обяви, че кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще посети над 200 населени места в цялата страна,  като целта е да се срещнат с максимален брой избиратели. „Кампания се прави, когато си сред хората, когато протягаш ръка за доверие към всички, а не с омраза. Недоумявам как един генерал и мъж може да изговаря обиди към своите опоненти. Мъжеството и човечността изискват да говориш за опонентите си с аргументи, а когато опонентът е жена трябва да говориш за нея и с уважение“, коментира още Цветан Цветанов.
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ призова жителите на Костинброд на 6-ти ноември да гласуват с номер 17 в бюлетината, защото само с висока избирателна активност двойката Цачева –Манушев могат да бъдат избрани още на първи тур за президент и вицепрезидент на Република България.