Гей оргии се вихрят до вратите на БСП

Без цензура

11-10-2016, 12:57

Снимка:

Facebook / HUGE.BG

Автор:

Мира Боева

Всичко от Автора

От около година загадъчен наемател се е настанил в помещение на Позитано 22

Вече година в непосредствена близост до централата на БСП работи нощен клуб. До тук нищо необичайно, но ако случайно минавате вечер покрай ул. Позитано 22 не се учудвайте на странните персони влизащи и излизащи от заведението. Доскоро то работело тайничко като гей клуб, без да се афишира и без да вдига много шум около дейността си, разказаха запознати.

За профила на клубчето с неясен съдържател знаели само неговите посетители от отбраното общество. Ако някой попадне случайно там, няма как да не се досети за какво става въпрос. Разголени мъжки танцьори на сцената, млади нежни момчета голи до кръста с официалното назначение „сервитьор“ по трудов договор, а за неофициалното може само да гадаем.

Картинката завършват загадъчните опиянени погледи на предимно мъжката клиентела, която недвусмислено се облизва при появата на някой нов екземпляр в клуба, споделиха посетители.

Сега след затварянето на най-известната столична гей дискотека ID Club, съдържателите на One To One събрали смелост и започнали да организират явно рекламирани гей оргии точно под носа на социалистическата върхушка.

От публикация в сайта HUGE.BG става ясно, че на 1-ви октомври в заведението са гостували не просто еротични танцьори, а истински мъжки порно звезди внос от Испания. Двамата младежи със специално отношение към своя пол не само танцували, а демонстрирали максимално и неприкрито своите мъжки ласки съвокуплявайки се пред аудитория от около 120 разгонени хомосексуални посетители в бара, които заплатили 20н лева на влизане, разкриха пред Sofiautre.bg свидетели на случилото се.

За освирепялата за секс клиентела на бардака ситуиран в подножието на социалистическата сграда имало специално пригодено тъмно мазе, в което разгорещените от развратния спектакъл посетители можели да утолят низките си страсти, невидими в мрака на анонимността. Мазата функционирала като място за секс без ангажимент още от отварянето на клубчето, но покрай заформените неприкрити оргии на сцената, посещаемостта й се утроила.

Възбудена тълпа от настървени за секс посетители се спускали в тъмното подземие след като са се разгорещили откровеното порно шоу представено от професионалистите, дошли чак от Испания.

За шоуто от управата на заведението наели дори допълнителна охрана, която да бди да не би някой да посегне на обладаващите се пред хората платени актьори и да следят строго за това никой от посетителите да не снима. Уви, Sofiautre.bg разполага с потресаващи кадри на съвкупяващите се пред публиката мъже, които няма как да ви покажем по ясни причини.

Проверка в Гугъл констатира доста интересни коментари свързани със заведението, то явно има и своите недоволни клиенти, които роптаят срещу чалга музиката, проституцията и откритата продажба на наркотици, фалшивият алкохол и тютюнопушенето вътре.

Дали в централата на БСП знаят какво се случва в подножието на тяхната сграда?!