ГЕРБ с предизборна шатра в центъра на Бургас

Мисия Бургас

14-10-2016, 10:34

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

ЖГЕРБ – Раковски организираха инициатива : “Вземи книга-дари книга“

Залагат на позитивна кампания

ГЕРБ-Бургас традиционно откри предизборна шатра на партията в центъра на града. На няколко метра от Часовника гражданите вече получават информация относно кампанията на кандидатите за президент и вицепрезидент – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Всеки ден на шатрата бургазлии могат да разговарят с представители на ГЕРБ и да дават своите идеи.

„Както винаги кампанията на ГЕРБ е положителна. Ние говорим затова колко са добри нашите кандидати в тези избори. Не обсъждаме качествата на другите. Надяваме се на толерантна кампания от страна на всички партии“, каза пред журналисти областният PR на ГЕРБ и общински съветник Калояна Живкова.

„Целта на шатрата е всички бургазлии да се запознаят с предизборната програма на ГЕРБ, с това което кандидатите предлагат на хората в страната”, поясни Тодор Йосифов от предизборния щаб.

Как работи шатрата на партията видяха на място заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на Община Бургас Димитър Николов, народният представител Диана Йорданова, общински съветници и симпатизанти на партията.

От предизборния щаб съобщиха, че кандидат-президентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев ще посетят Бургаска област на 23 октомври.

 

 

 

 

 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен