Протест срещу младежа, убил котка

Мисия Бургас

14-10-2016, 10:48

Снимка:

burgasnews

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

25-годишен в ареста за убийство на котка

Петицията е събрала над 3000 подписа

Протест с искане за  ефективни присъди срещу извършителите на жестокост спрямо животни се организира днес в Бургас. Близо 90 души са заявили в социалната мрежа, че ще участват в него. С подобни искания се разпространява и петиция, която е събрала над 3300 подписа. По случая има свидетелски показания, има дори видеозапис. 
Организатор на протеста пише:  
"Вчера това чудовище Jivko Stoqnov е причинил нещо зверско на едно беззащитно животно.
Утре същото чудовище Jivko Stoqnov ще посегне на мен, че си позволявам да пиша това.
Вдругиден чудовището ще посегне на децата Ви, защото вчера и онзи ден му се е разминавало.
Днес органите на реда не са му направили нищо. Той не е задържан, разхожда се свободно, абсолютно необезпокояван и способен да разкъса човек или животно.
Утре се надявам тези същите органи да си свържат работа.
Вдругиден, ако не са, ще ги намразя окончателно и за първа година ще подам документи за Зелена карта.
В петък, ако злото продължава да побеждава доброто ще ви чакам в 12:30(когато и работещите са в обедна почивка) пред Съдебна палата, бившия Свободен университет
Хора, моля ви, умолявам ви, проумейте, че зверското и демонстративно насилие над животни се извършва от хора с отклоняващо се поведение, скъсали връзка с моралните норми и техните действия носят риск в бъдеще за самите нас!
Моля ви също-загърбете страха и да застанем заедно, рамо до рамо, защото аз също се страхувам от това чудовище, явно способно на всичко. Но аз избирам да не остана безучастен, избирам да не съм бездушен!"