Черно море нанесе четвърта поредна загуба на Верея

Останаха на 11-то място в класирането с актив от 10 точки

Отборът на Верея инкасира четвърта поредна загуба в шампионата на Първа лига. В първи мач от 10-ия кръг старозагорци отстъпиха с 1:2 при гостуването си на Черно море в Каварна. Въпреки загубата обаче сините демонстрираха добра игра и могат да съжаляват, че не спечелиха поне точка.

Двубоят започна отлично за тях, след като още в 12-ата минута Илия Мунин вкара за 1:0. Централният бранител на Верея се възползва от неразбирателство в защитата на варненци и с топовен шут от воле не остави шансове на Коварж.

Домакините обаче отговориха моментално и бързо успяха да създадат няколко положения пред Иван Караджов. В края на първата част натискът на "моряците" се увенча с успех и те стигнаха до изравняване, като голът отново бе дело на защитник на Верея. Пробив на Михаил Венков завърши с остро центриране в наказателното поле, където опитният Владимир Зафиров опита да изчисти, но вместо това прати топката в собствената си врата.

Само три минути след подновяването на играта Черно море осъществи пълен обрат. Марек Кузма получи отлично подаване от Уго Секо и с удар от 11 метра матира Караджов.

До края на мача играчите на Александър Томаш опитаха да стигнат поне до равенството, но без успех. Така "лъвовете" инкасираха четвъра поредна загуба, която ги остави на 11-то място в класирането с актив от 10 точки. Варненци са вече пети с 17 пункта.

Източник:starozagorci.com