Жулиен Георгиев: Дадохме максимума

Ще продължим да го правим през целия сезон

"Не мога да кажа какво не ни достигна. Наистина доста труден мач. И двата отбора дадохме всичко от себе си, но "Нефтохимик" ни надиграха. Може би ни трябваше още нотка търпение. Браво на тях, браво и на нас", заяви минути след историческия мач за Суперкупа "Сами-М" 2016, за сайта на БФВолейбол volleyball.bg, топреализаторът в двубоя Жулиен Георгиев. Диагоналът на "Добруджа 07" (Добрич) отбеляза 27 точки, но шампионите загубиха битката за трофея от "Нефтохимик 2010" (Бургас) с 2:3 (23:25, 25:20, 34:32, 15:25, 12:15).


С мегасблъсъка, който предложи изключителен волейбол продължил близо 3 часа официално беше дадено началото на новия сезон при мъжете. Първият кръг от Суперлигата е още в сряда, а "зелените" от Добрич гостуват в Дупница на "Марек Юнион-Ивкони". Срещата в зала "Спортна" е с начален час 18:00.  

 
"През лятото доста момчета си тръгнаха от Добрич, за да заиграят в други отбори, но това не пречи на нас да покажем на какво сме способни. Да дадем това, което дадоха другите през миналата година, за да станем шампиони. Всеки в отбора иска от мач на мач да играе все по-добре. Ние ще дадем максимума пък каквото сабя покаже", сподели своите очаквания за предстоящата кампания Жулиен Георгиев.