Откриват "Медикус, денто, галения"

Мисия Пловдив

19-10-2016, 07:31

Снимка:

Пресцентър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

22-ото изданиe на Международната изложба "Медикус, денто, галения" ще бъде открито днес от 11.30 часа в палата 11 на международен панаир Пловдив.
Медикус, денто, галения се утвърди като най-авторитетното в България изложение за медицина, стоматология и фармация. То е платформа за взаимодействие между науката и бизнеса с цел новите открития бързо да навлязат в практиката, за да се подобри качеството на лечение и профилактика. Изложбата създава новата визия на здравеопазването, съдейства за активизиране на инвестициите в сектора.
22-ото издание на форума продължава възходящата тенденция в неговото развитие. Миналата година броят на държавите се увеличи с пет, а сега се добавят още три. Разширяването на географския обхват ще бъде полезно за посетителите специалисти, тъй като ще видят по-богата гама от изделия. На изложбата са представени експонати на 103 фирми от 14 държави, като изложителите са с 12 повече от миналата година.
Над 20 новости, от които четири световни, са показани в експозициите на фирмите, участващи в  "Медикус, денто, галения. Иновациите са основно от областта на денталната медицина.
Иновациите демонстрират как високите технологии може да бъдат използвани в практиката.  Разработките са насочени към максимална прецизност в работата на лекарите, подобряване на диагностиката, повишаване на хигиената, премахване на дискомфорта за пациентите. Така  "Медикус, денто, галения популяризира и утвърждава нови стандарти и модели на работа.
Производители и дистрибутори предлагат медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, апаратура за реанимация и интензивни грижи, оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства. Експозициите дават възможност на посетителите специалисти да се информират за най-актуалните направления в здравеопазването, за научните постижения в различни области на медицината и за новости в практиката.
Мястo на провеждане: палата 11
Работно време
·сряда – петък: 9.00 – 18.00 часа
·последен ден (събота): 9.00 – 14.00 часа
Вход
·цена на билета - 2.00 лева за ученици, пенсионери, инвалиди – 1.00 лв.
 Входният билет важи за посещение на всички прояви за един ден.
·Безплатен достъп за специалисти след онлайн регистрация