Откриват "Цветна есен" днес

Мисия Пловдив

19-10-2016, 09:00

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари

Една от най-красивите изложби в календара на Международен панаир Пловдив  събира производители, търговци, професионалисти и любители в областта на градинарството.
Посетителите на ЦВЕТНА ЕСЕН 2016 могат да видят модни тенденции  във флористиката и дизайна на градината, интересни акценти за озеленяване на дома, офиса и вилата, новости в овощарството. Те ще получат и консултации от специалисти.
На ЦВЕТНА ЕСЕН 2016 е по-широко представянето на биокозметика и екологично чисти пчелни продукти.  Така се доразвива зелената тенденция, която стана водеща за изложбата.  Торовете и препаратите за растителна защита вече са предимно на биологична основа, за да не вредят на почвата и на растенията.  Предлаганите  решения за оформяне на цветни кътове в дома, офиса и вилата акцентират на максималната близост с природата.
Изложителите предлагат традиционни и екзотични цветя, храсти, овошки, семена, разсад и луковици, препарати за растителна защита и торове, градински инструменти и оборудване, а също – ръчно изработени сувенири, съдове и украса от дърво, керамични саксии и кашпи, аксесоари, биопродукти, специализирана литература.
ОСНОВНИ БРАНШОВЕ
 Традиционни и екзотични цветя
 Декоративни храсти
 Дървесни видове, овошки
 Семена, разсад, луковици
 Градински инструменти и оборудване
 Препарати за растителна защита и торове
 Саксии и керамични изделия
 Аксесоари за цветарството
 Ръчно изработени изделия от дърво – сувенири, съдове, украса
 Биопродукти
 Аксесоари  за дома
 Специализирани издания
ДОСТЪП
 Място: откритата площ пред палата 8
 Работно време: от 9.00 до 18.00 ч., в последния ден – до 16.00 ч.