Цветан Цветанов в Казанлък: Политическата стабилност е важна за бизнеса

Цецка Цачева е носител на единението, защото тя е доказала, че умее да отстоява каузи

Политическата стабилност е важна за развитието на бизнеса. Стабилното българско правителство, което имаме в момента, води до просперитет за всички сектори. За да продължи да се подобрява средата за живеене и инвестиции във всички български общини, е важно на 6-ти ноември да изберем стабилността с номер 17 в бюлетината за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.  Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на бизнеса в Казанлък. На срещата присъстваха кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, кмета на Казанлък Галина Стоянова и депутатът Нено Влайков.

Цветан Цветанов бе категоричен, че бизнесът трябва да изисква от политиците. „Политиците трябва да работят за хората. Всеки може да си направи сметка за последствията от „експеримента Орешарски“. Завещаха ни дефицит и нестабилност. Дефицитът, който се предвижда за догодина е 1, 4%. Националната програма зае енергийна ефективност работи в интерес на хората и на бизнеса. Затова премиерът Бойко Борисов пое ангажимент, че догодина ще бъдат отпуснати 1 милиард лева за продължаването й, което няма да е за сметка на дефицита“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов обясни, че е видимо за всички, че кметът на Казанлък Галина Стоянова работи за развитието на Казанлък. „Цялата община се променя. Това е силата на ГЕРБ – ние сме силен екип с можещи хора. Всичко, което се говори от опонентите ни за бежанските лагери, и въпросите, които се задават в Казанлък за това, генерират единствено напрежение. Нека напомня, че през 2013 г. при правителството именно на Пламен Орешарски  се обсъждаше тук да има бежански център до вододайната зона на града. Тогава, благодарение на обществеността, на кмета Галина Стоянова и на нашата подкрепа, това не се случи“, подчерта той.

Според председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цецка Цачева е носител на единението, защото тя е доказала, че умее да отстоява каузи. „Цецка Цачева доказа, че е обединител на нацията като председател на парламента. Тя винаги е успявала да обедини парламентарните групи и те да вървят в една посока, когато е необходимо. Вицеадмирал Пламен Манушев е истински патриот – той ще бъде нейната силна подкрепа“, посочи още Цветан Цветанов.