Благотворително събитие събира дипломати, спортисти и общественици в „София Тех Парк“

Целта е да се наберат средства за създаване на съвременен комплекс за ранно детско развитие на мястото на Дома за медико-социални грижи "Света София"

Тази вечер в „София Тех Парк“ ще се проведе най-голямото благотворително събитие за годината на фондация "За Нашите Деца" - Вечерта на добродетелите. Целта е да се наберат средства за създаване на съвременен комплекс за ранно детско развитие на мястото на Дома за медико-социални грижи "Света София" в столицата.

Тазгодишното издание на Вечер на добродетелите се радва на силна дипломатическа подкрепа не само в лицето на Н. Пр. Ема Хопкинс – дипломатически партньор, но и от страна на посолствата на Франция, Бразилия, Азербайджан и Обединеното Кралство, които отвярят вратите си, за да посрещнат най-активните в наддаването на традиционна закуска или обяд, домакинствани от самия посланик. Освен това гостите на Вечерта ще могат да си тръгнат с емблематични и ценни предмети, дарени от посолствата на Дания, Босна и Херциговина, Русия, Кипър, Германия, Израел, Виетнам и  Холандия и редица чуждестранни културни институти.

 

Тази година гостите на Вечер на добродетелите ще се радват на възможостта да се докоснат до феноменалния талант на световноизвестния български цигулар Веселин Ешкенази заедно с брат си - диригентът Мартин Пантелеев.

Не по-малко атрактивно е и спортното присъствие в наддаването. Тази година на сцената на събитието ще бъдат разиграни футболната топка на големия Андри Шевченко с автограф от футболиста, екип на баскетболната звезда Александър Везенков, щека и топка разписани от световните снукър шампиони Рони О‘Съливан и Марк Селби, топка с автограф на любимият ни номер 8 Христо Стоичков и не на последно място - ексклузивна партия тенис с голямата Сесил Каратанчева.