Търсят се: Мис и Мистър топ лица на Пловдив

Пловдив Лайф

28-10-2016, 08:25

Снимка:

Пресцентър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

White bar и Национална модна агенся Идея Прима Ви канят на емозиата на Пловдив- конкурсът за красота и европейски зрелища Мис и Мистър Топ лица на Пловдив-2016!
 Ивентът  е предвиден на 29  октомври,  събота, от 20 часа в White бар, хотел Лайпциг. Модният спектакъл Топ лица на Пловдив се провежда за четвърта поредна година в Храма на светскя живот под тепетата- White bar.

Верни на традицията да кани знакови лица на спорта под тепететата, тази година председателската палка в журито на конкурса е поверена на чаровната спортистка номер 1 на България за 2015-а година - лекоатлетката Габриела Петрова.
Модното състезание изповядва философията на пълен fair play! Тоест гласуването от страна на журито е явно, пред зрители, участници и медии  по шестобалната система. Резултатите се записват в протоколи. Журиращите в конкурса са от страна на домакините от  White бар, спонсори от известни и реномирани пловдивски фирми, естествено запазено присъствие в така наречената Комисия на честа имат и представители на пловдивските  медии.
Всички тези редове ги пишем, в потвърждение за това, че всичко ще се разиграва на сцената и пред хората, а не зад кулисите.
 Мис и мистър Топ лица на  Пловдив-2016 присъства в културния и нощен живот на града вече една декада, провежда се в три тура-бански, официален и артистичен тур. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема   "разходка на модни  закачалки".
Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета.Предвиден е и приличен паричен и предметен награден фонд.
 За да влезете в Хола на шоу бизнеса, елате първо в предверието му,  в деня на шоуто, на репетицията и кастинга 29 октомври, събота, от 14,00 часа в White бар, а началото на шоуто- в 20,00 часа. За да участват в  конкурса мис и мистър Топ лица на Пловдив, момичетата и момчетата трябва да имат навършени 16 години, и да притежават  принцип на отседналост, тоест да са родени, да следват, учат, работят или някои от родителите им да са от Пловдив. В шоуто за модели има и още един конкурс- мис и мистър Български топ лица- клон Пловдив. В него могат да участват желаещи както от Пловдив,така и  от други градове. Тези обаче, които са от други градски  локации нямат право на присъствие в мис и мистър Топ лица на Пловдив-2016, по простата причина, че  няма логика в това.
 Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Пловдив-2016 е Национална модна агенция Идея Прима, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев. Така, че всички тезикоито се триумят ще кажем:" Талантът няма нужда от анонимност! Елате там, където Другите нямат шанс да бъдат!"