МГЕРБ подари нов комбиниран уред за стрийт фитнес на казанлъчани

Първият спортен проект бе изграден през 2012 година

Новото професионално спортно съоръжение - комбиниран стрийт фитнес уред за 12 вида упражнения, е четвъртият мащабен спортен проект подарен на Казанлък. Той е изцяло изграден със средства на ПП ГЕРБ. За него преди една година личен ангажимент пое зам.-председателят на партията Цветан Цветанов. Спортният ден започна с изпълнения от "Зумба фитнес" с инструктор Гергана Начева и демонстрация на силови упражнения от спортен клуб Bar Bears (Бар Беарс).

На откриването присъстваха Николай Златанов - председател на Общински съвет Казанлък, народният представител в 43 НС - Нено Влайков, председателят на МГЕРБ Казанлък - Боян Каличков, представители на МГЕРБ от Мъглиж и Ветрен, граждани.

Първият спортен проект бе изграден през 2012 година в близост до Младежкия дом на Казанлък. Той е по идея на момчетата от клуб Bar Bears (Бар Беарс) и направен с личния труд на младежката организация. На тази площадка бяха проведени две национални състезания по STREET WORKOUT. По-късно до площадката за стрийт фитнес бе изградено и комбинираното игрище за волейбол и баскетбол. На откриването му присъства и Бойко Борисов - председател на ПП ГЕРБ, който съдейства за отпускането на средства за реконструкция и на намиращото се в близост футболно игрище, което тогава бе в окаяно състояние.

През 2015 Цветан Цветанов пое ангажимент за изграждането на новооткрития комбиниран стрийт фитнес уред зад Хуманитарна Гимназия "Св. Св. Кирил и Методий". До тук изградените четири площадки са за приблизително 80 хил. лева.