Готови ли сте за най-страшното Хелоуин парти?

Пловдив Лайф

31-10-2016, 12:53

Снимка:

White bar

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

White bar спретна рождения ден на годината

Скелети, зомбита, ангели, вампири, медицински сестри, пирати и така нататък до края на нощта - досещате се за какво говорим, нали?

На крачка от най - страховитото Хелоин парти сме!

Скелети, зомбита, ангели, вампири, медицински сестри, пирати и така нататък до края на нощта - досещате се за какво говорим, нали?
Както злата вещица в Хензел и Гретел, така и домакините от White bar ви примамват (сладко, сладко) да се спуснете в тъмните дебри на HALLOWEEN партито тази вечер. Всички вещици, вампири, върколаци и зомбита са добре дошли да посрещнат по ужасяващо щур начин денят на Вси Светии! Вечерта на 31 октомври, домакините от Белия бар са се погрижили да бъде много кървава и секси, като ще ви потопят изцяло в атмосферата на празника. За качественото Ви преживяване ще отговаря диджей Турбо, който ще разбуди духовете с убийствените си тракове. Той знае как да се забавлява на макс, така че сме сигурни, че ще успее да въздейства и на всички маскирани на дансинга.
Добавете към всичко това и чаровното присъствие на адреналинките на White bar, подобаващо зловещ интериор, заобиколени от смразяващи звуци по тъмните пътеки на страховития лес и всякакви други задължителни за празника елементи.
Освен зловещо настроение, организаторите са подготвили и ужасяваща доза страховити подаръци за всички купонджии, с които ще се опитат да успокоят злите духове.
Дрескодът не е задължителен, но всички го спазват и благодарение на това, темата е напълно реализирана и завършена. Не се шашкайте, ако  на входа Ви  посрещне някакво странно чудовище  с червена течност - това е Блъди Мери - твоят welcome drink. А за истински кръвожадните изненадите на бара ще са "Страшни"!  
Храма на нощните забавления в града под тепетата White bar ще отвори тежките си врати на 31 октомври, в 21 часа за да даде старт на страховития HALLOWEEN маратон и да приюти много секси вампирки и зловещи привидения. Домакините обещават кървава и секси вечер, която ще Ви потопи изцяло в атмосферата на празника и ще продължи до зори или докоато ви издържат краката.
Ако никога не сте ходили на Halloween парти и Ви се струва, че се превъзнасяме повече, отколкото трябва, скочете в най-изтрещелите си дрехи и гледайте какво става...
Маскиран или герой по душа, всеки е добре дошъл!