Явор Бахаров пропуснал роля за 200 хиляди

Предпочел бързата печалба от „Вип Брадър“

Явор Бахаров буквално е пред фалит след скандалното си напускане на риалитито "ВИП брадър". Бунтарят актьор горчиво съжалява за прибързания избор, който направил в началото на 2016 година, пише Блиц.

Тогава Явор отказал участие в нов сериал, който ще тръгне по една от националните ни телевизии след Нова година. Серийният филм се очаква буквално да взриви аудиторията със съвременните методи на заснемане и монтаж. Освен това сериалът е със завидната перспектива на "Дързост и красота" - очакват се снимки на стотици серии, които гарантират сигурни финансови позиции на актьорския състав и останалата част от екипа.

Явор Бахаров обаче подходил твърде пренебрежително към предложението на двамата млади продуценти, които стоят зад проекта. Вместо това решил, че може да извади същите пари за броени дни във воайорското риалити „ВИП брадър“. Така Бахаров отказал роля в сериала, който можеше да му гарантира сигурен доход от минимум 200 бона в следващите 2 години.

Къдравият актьор пресметнал, че ще си тръгне по-богат от „ВИП брадър“, а същевременно няма да се ангажира с безкрайни снимки в новия проект. Колегите му, които приели да снимат в новия сериал, се захванали здраво за работа от началото на есента, като снимат от сутрин до здрач. Вместо да бачка професионално, Явор решил да се позабавлява в къщата, като влезе толкова неочаквано, колкото и излезе от нея.

До раздяла със съквартирантите се стигна, след като тийнидолът от "Стъклен дом" се опита да рекетира продуцентите от изповедалнята. Бахаров заплаши да размята кирливите им ризи им пред медиите, ако не му броят до стотинка обещаните за всеки ден пари по договор. Адвокатката на малкия Бахаров едва успяла да укроти младежа, който не само че изнесъл конфиденциална договорна информация, но и нарушил някои от клаузите по закон.

Това, че актьорът си тръгна с празни джобове от шоуто, всъщност е най-малкият му дерт. Той на косъм отърва кожата от съд, с който го заплашили продуцентите на риалитито, които настоявали да получат неустойки за унизителното поведение на актьора.

След като се оказа на свобода, Явор буквално не се спря. Той обикаля страната по гори и паланки, като не пропуска най-атрактивните концерти в столицата. Последно запил с приятели след концерта на DJ Маскота, където откарал до ранни зори.

През останалото време Бахаров се е посветил на черната ирландска комедия "Смъртта на котката", режисирана от Асен Блатечки. Там той си партнира с Бойко Кръстанов и Александър Сано, а тийнейджърки обграждат хотела и Русенския театър в очакване на секссимволите от "Стъклен дом".Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"